Ger Nijkamp

Sprekers
Ger Nijkamp is de Sr. Online Marketeer van Ricoh Nederland. Expert in effectieve kruisbestuiving tussen media en mogelijkheden. Hij helpt door nuchtere analyse, helder advies en praktische implementatie. Hij deelt door hierover te schrijven en spreken.

Vanuit bedrijfsperspectief heeft hij in de afgelopen 15 jaar in de meest brede zin van het woord kennis opgebouwd rond meetbare (on)mogelijkheden van digitale kanalen als drager van online conversaties, conversie, marketing communicatie en branding.

Miranda Visser

Sprekers
Miranda Visser is video-specialist bij LVB Networks.
In het verleden maakte zij als regisseur en eindredacteur tv-programma’s voor o.a. RTL4, RTL7 en de NTR.
Sinds jaren bedenkt ze video-concepten, schrijft bijbehorende scripts, gaat als regisseur op pad en doet dikwijls ook zelf het camerawerk. Haar specialisme ligt bij de genres educatie en human interest.

Aart Lensink

Sprekers
Aart Lensink is oprichter en directeur van LVB Networks, een van de grootste en meest bekroonde contentmarketingbureaus. Hij begon zijn loopbaan als journalist en eindredacteur van tv-programma’s. Met LVB Networks voert hij een strijd tegen de bergen middelmatige content die onder de noemer contentmarketing worden geproduceerd en verspreid. Zijn boodschap: beperk je als contentmarketeer tot een aantal effectieve formats. Rubrieken, series of mediamerken (liefst crossmediaal) die strak geformatteerd zijn en waarmee je heel gericht bouwt aan een eigen publiek: jouw publiek. Zijn meest recente boek: ‘Formats, de next step in contentmarketing.’

Rogier IJzermans

Sprekers
Oprichter van Born05. Creatief bureau uit Utrecht.
Onder andere werkzaam voor KLM, bol.com, ING, KPN, Ahold, Alzheimer Nederland, Telfort, Simyo, Philips, WeTransfer en Jacobs Douwe Egberts. Met deze opdrachtgevers diverse nationale en internationale awards gewonnen, als SpinAwards, FWA’s, EMMA’s, een Effie, Webby’s, Digiday awards, en Grand Prix Content Marketing Awards. Altijd in voor een goed gesprek en een geintje.

Meer artikelen...