Leene Communicatie

Sponsors

Voor content die mensen raakt is Leene Communicatie hét bureau. Van strategie tot uitvoering. Online en offline.

Wij combineren content voor owned met content voor earned media. We ontwikkelen strategieën, middelen en inhoud voor platforms die onze opdrachtgevers zélf beheren én we zorgen ervoor dat dit verspreid wordt via kanalen waarop organisaties géén directe invloed hebben, zoals de pers en sociale media.


Inhoud voorop
Leene Communicatie neemt de inhoud altijd als vertrekpunt. Van daaruit maken we de communicatieve vertaalslag naar professionals, burgers en consumenten, op een manier die duidelijk is, overtuigt en inspireert. Met veel ruimte voor eigen initiatief organiseren we onze adviseurs, tekstschrijvers, interactief- en videospecialisten en projectmanagers rond de vragen van opdrachtgevers. In de regel zijn dat publieke en private dienstverleners die behoren tot de top van hun sector.

Kwaliteit
Leene Communicatie is lid van de VPRA, de branchevereniging voor communicatiebureaus. Sinds 2015 zijn we VPRA Certified en voeren wij het Q Certificaat. Communicatiebureaus die hiervoor in aanmerking komen, voldoen aantoonbaar en na externe toetsing aan onder meer de hoogste normen voor operationele bedrijfsvoering, professionaliteitsniveau van medewerkers en kwaliteit van de dienstverlening.

Volg ons op Twitter @LeeneTweet of kijk op www.leenecommunicatie.nl voor meer informatie.